Skip to main content Skip to main navigation

Privatpension

Vores rådgivning gør

Pension overskueligt og simpelt

Som privat pensionsopsparer, er det ekstra vigtigt at holde styr på din pensionsordning. Pensionsområdet er noget, de fleste finder komplekst og uoverskuelig. Vi kan hjælpe dig med at skabe overblik og få ro i maven, ved at give dig rådgivning om hele eller dele af dit pensionsforhold. 

Play

Söderberg & Partners´visionsfilm

Play

Söderberg & Partners´visionsfilm

   

Privatpension

Med udgangspunkt i dine bestående pensionsordninger og andre opsparinger, hjælper vi dig med at få styr på, om du sparer nok op til den pensionisttilværelse, du ønsker dig. Vi sikrer også, at du har de forsikringsdækninger, du har behov for, og at dine penge havner det sted, du ønsker, hvis du går bort, før du skal have pengene udbetalt.

Læs mere om vores rådgivningsydelser nedenforFormuerådgivning

Se hvad vi kan

Vi tilbyder at rådgive dig om pensionsplanlægning og optimering i forhold til offentlige ydelser. Typisk vil det være relevant når du nærmer dig pensionsalderen, men det kan også være relevant hvis du har egen virksomhed eller har andre større opsparinger og frie midler, som skal tages med i det samlede billede. 

Læs mere
Rådgivning om forsikringsdækning og pensionsopsparing

Se hvad vi kan

Dit liv er ikke statisk, og det bør din pensionsordning heller ikke være. Når din livssituation ændrer sig ved f.eks. jobskifte, skilsmisse, køb af hus eller når du stifter familie, så skal dine forsikringsdækninger have et servicetjek. 

Læs mere

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Er du allerede kunde?

Er du virksomhed eller privatperson?

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Er du allerede kunde?

Er du virksomhed eller privatperson?

Kontakt os